Història

Corría l'any 1998 quan un grup de nosaltres, amb família i fills, vam començar a treballar i a pregar junts “somniant” en fundar un Espai des d'on poder acollir i acompanyar les persones que ens poguéssin necessitar.

La malaltia i mort de la segona filla d'una de les famílies, n'Eva Maria Mora, va fer que el projecte agafés un caire diferent i una empenta “especial”.

N'Eva, nascuda el 7 de novembre de 1984 va tenir una infantesa i una primera adolescència similar a la de qualsevol nena de la nostra època a Europa, fins que el 5 de setembre de 2001 li van diagnosticar un “Osteosarcoma” a l'edat de setze anys. Van ser, fins a la seva marxa el 21 de febrer del 2003, gaire bé dos anys de “lluita” però també d'un gran creixement personal i familiar, que van donar com a fruit, entre altres coses, el naixement d'ACOMPANYA-CA N'EVA, fundació privada.

Amb la col•laboració de la Comunitat d'Acollida, i des de la Casa Santa Teresa de Matadepera, la fundació i els seus fundadors i impulsors culminen el seu “somni” de poder posar un espai plenament al servei de les persones que pateixen i/o busquen sentit a les seves vides.

El clip

El logo general de la fundació va començar essent un clip? Doncs, sí la “a” i la “f”, inicials de la fundació es fonen formant un clip, que simbolitzava a la perfecció la missió de la nostra entitat: fer de clip i Ajudar a no desmuntar-se a les persones i a les famílies que viuen una pèrdua punyent.

Sense ajuda, una persona o una família davant una pèrdua dolorosa poden deslloringar-se igual que un munt de papers sens un clip es deslloringa davant un vendaval. Aquest logo inicial, el clip, es veu complementat amb el logo de la casa, de l'espai Ca n'Eva a Matadepera que consisteix en unes mans acompanyant a volar la papallona que tots portem a dins i que reflexa la missió general de la Casa Ca n'Eva.

Acompanya Fundació