Un Estiu Diferent - Xavier Muñoz

-
Vols un estiu diferent?

T’agradaria disposar d’una alternativa a les vacances d’estiu?

Apartar-te a un entorn tranquil, on reposar gaudint del silenci i la pau d’un lloc com Ca n’Eva (Matadepera)?

Si estàs en ple dol, saps que ets en un camí extremadament complicat, i a vegades ens topem davant dates especialment difícils a les que ni tenim ganes d’encarar-nos ni, en moltes ocasions, sabem con donar-li un tom per passar de puntetes sense fer-nos-hi mal.

Però també podria ser que, no havent d’afrontar la pèrdua d’un ser estimat, et trobessis en un moment personal en el què saps i sents que necessites “apartar-te” del mon durant uns dies, i entrar en un espai de serenor on poder reposar interiorment.

Conscients de la necessitat de llocs on trobar aquest entorn tant especial, t’oferim la possibilitat de tres dies pensats especialment per a tu. Tres dies de repòs en els què podràs disposar de temps, tallers lliures, espais de meditació, col·loquis al aire lliure sobre temàtiques diverses i interessants, sessions de micro-gimnàstica,... tot dissenyat per oferir-te la possibilitat de que en surtis veritablement reconfortat/da.

Tallers i activitats que tindràs a la teva disposició:
  • Micro-gimnàstica a la gespa.
  • Projecció de diversos documentals.
  • Cinema a la nit.
  • Col·loquis a l ‘aire lliure.
  • Meditació lliure, meditació guiada.
  • Prendre el sol tot meditant.
  • Estones per la lectura i el repòs.
  • Estones per passejar.
  • Jardineria.


Dates i preus

Pensant en poder cobrir el màxim de possibilitats, pots escollir entre tres alternatives:

Juliol: del 22 al 25
Agost: del 26 al 29
Setembre: del 9 al 12

Pots venir el divendres a sopar, i així dissabte ja ets a lloc o, si ho prefereixes, venir dissabte després d’esmorzar. Els preus els hem ajustat al màxim perquè estigui al abast de tothom. Així doncs, allotjament, pensió complerta i accés a totes les activitats i tallers inclosos, els preus total per persona son:

De dissabte després d’esmorzar, a dilluns tarda = 185,- €
De divendres a sopar, fins dilluns tarda = 210,- €

Informació i reserves

Xavier Muñoz
info@sentirlavida.com

(Les habitacions son dobles i amb bany. S’intentarà en lo possible que no s’hagin de compartir, però aquest aspecte no el podem assegurar fins el darrer moment.)