Activitats d’escolta i acompanyament

La finalitat d’aquestes activitats és acompanyar a les persones que tinguin necessitats emocionals, per exemple persones que han patit una pèrdua, que han patit una situació complicada o que pateixen la soledat.

En què consisteix?

L’activitat consisteix en un acompanyament individualitzat, on la persona acompanyant escolta i atén a la persona que ho necessita. Aquesta activitat es produeix en un entorn de natura i calidesa que ajuda a desenvolupar l’acompanyament de la millor manera possible.

Com s’accedeix a fer l’activitat d’escolta i acompanyament?
Si estàs interessat en aquestes activitats et pots posar en contacte amb nosaltres:

Correu electrònic: somcaneva@somcaneva.org

NOTA LEGAL: De conformitat amb allò que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que Acompanya Fundació garanteix l'adopció de les mesures oportunes per assegurar el tractament confidencial de les vostres dades de caràcter personal. Aquestes passen a formar part d'un fitxer titularitat de Acompanya Fundació la finalitat del qual és la gestió de la vostra sol•licitud, com també trametre-us en un futur informació de la nostra Fundació, tant per mitjans postals com electrònics. Us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a: somcaneva@somcaneva.org, o enviant una carta a ACOMPANYA - CA N’EVA” MATADEPERA Apartat de Correus – 157 08230 – Matadepera (Barcelona) Casa Santa Teresa