Ca n'Eva a Menorca, a la Celebració del Xè Aniversari de l’Associació Lligams

-

Els passats 23 i 24 de febrer va tenir lloc a Menorca la Celebració del Xè Aniversari de l’Associació Lligams (d’acompanyament al dol). Aquests actes van girar al voltant d’un moment de celebració pròpiament dita en el que la Directora i fundadora de Lligams, na Lina Caimaris, va dirigir unes emotives paraules a tots els assistents. Paraules que van anar seguides d’una Taula Rodona on l’Arnaldo Pangrazzi (Professor de la Universitat Camiliana de Roma), l’Anna Maria Agustí (Directora de l’Associació d’Acompanyament al Dol de Lleida) i el Miquel Mora (President de la Fundació Acompanya- Ca n’Eva) van fer una introducció a la Jornada que vindria l’endemà dissabte   (tocant diversos aspectes de l’acompanyament al dol)  i en la què es tractarien temes d’acompanyament al dol més en profunditat. (veure’n programa d’actes) Per acabar la Jornada del 23 de febrer vam compartir un refrigeri.

Els actes i les sessions de treball van comptar amb una nombrosa assitència de públic interessat i amb el recolzament presencial de la Presidenta del Consell Insular de Menorca, la Consellera de Benestar Social, el Gerent de l’Àrea de Salut (IBsalut), l’Alcalde de Ferreries (lloc on es va fer la Celebració) i altres autoritats civils i religioses de l’illa de Menorca.

Nosaltres des de Ca n’Eva estem especialment orgullosos de l’existència de Lligams ja que de la mateixa manera que Sant Joan de Déu va ser la “Llevadora” que ens va ajudar a néixer nosaltres tenim el privilegi d’haver sigut la “Llevadora” que ajudà a néixer Lligams.

Des d’aquestes línies reiterem la nostra més sentida felicitació a Lligams en el seu X Aniversari i li manifestem la nostra ferma disposició a continuar treballant junts sempre en benefici de les persones que pateixen.